Gratis verzending vanaf 49,95

Over ons

 

 

Vandaag concept store staat voor - geniet Vandaag van alledaagse dingen. Kijk rond en neem de tijd voor jezelf en de omgeving.

Het plezier van mooi servies, een bijzonder sieraad, stijlvolle meubels en de verleidelijke geuren van de Meraki  producten kunnen " Vandaag" al aangenamer maken.
Bij Vandaag vind je naast de woonproducten ook een eigen label van producten uit de smakelijke keuken van Lab26, de Italiaanse aperitivo club waar de concept store een doorbraak mee heeft. Lekker Italiaans eten begint natuurlijk met natuurlijke ambachtelijke ingrediënten: pasta, olie, azijn, kruiden - specerijen en talloze wijnen. De mooiste selectie hiervan staan in de winkel.
Bij Vandaag en Lab kun je in een ongedwongen sfeer struinen in de 2 historische panden die zijn ingericht volgens zoveel mogelijk ecologische principes. Laat je inspireren door de natuurlijke kleuren op de wanden die zijn aangebracht met een minerale kalkverf. Deze kalkverf heeft meer dan 30 kleurvarianten en is ook in de winkel verkrijgbaar.
Met ons team staan we klaar om met je interieur mee te denken, een gezellig praatje maken en om de uitgezochte cadeautjes mooi in te pakken.
Onze online shop staat gevuld met de mooiste collecties en items die ook in de winkel te vinden zijn.
Vandaag concept store en Lab26 vind je aan de Drienerstraat, een van de leukste aanloopstraatjes in Hengelo