Gratis verzending vanaf 49,95

Interieuradvies

Informatie

Interieuradvies

1. Styling (kostenloos)
Met mooie items creëer je gezelligheid en warmte. Ben je al tevreden over je interieur of heb je nog geen plannen om nieuwe meubels aan te schaffen? We gaan het hebben over mooie items die voor dat fijne thuis gevoel zorgen.

Aanpak: kom naar de winkel een vertel ons wat je aanspreekt. Stuur foto’s van de woonruimtes die aandacht kunnen gebruiken. Je ontvangt een lijst met items. Deze is gratis en vrijblijvend maar we waarderen het als je wat bij ons afneemt.

2. Ontwerp met designboard (kostenloos)
De basis is goed maar aanvulling of vervanging is gewenst. We maken een design board met bestaande items en meubels en voegen hieraan nieuwe toe. We denken mee over kleuren, verlichting, materialen, aku panelen, (stalen) deuren en meer.

Aanpak: kom naar de winkel een vertel ons wat je aanspreekt. Vervolgens maken we een afspraak bij jou thuis en de wensen worden besproken. Je ontvangt een design board, dit is mix van bestaande en nieuwe items en meubels. Bij de nieuwe items en meubels staan cijfers die op de laatste pagina worden toegelicht met de prijs. Dit ontwerp is gratis en vrijblijvend maar we waarderen het als je wat bij ons afneemt.

3. Visueel 3D ontwerp 2 verdiepingen 350,- (zal worden weggestreept bij afname meubels)
Ga je bouwen, verbouwen of een gehele woonruimte aanpakken? Dan is een 3D model super handig. Draaien en inzoomen maar! Je krijgt inzicht in wat een aantrekkelijke en meest efficiënte indeling is. Ook zie je in 1 oogopslag welke afmetingen de meubels mogen hebben. We denken mee over kleuren, verlichting, materialen, aku panelen, (stalen) deuren en meer.

Aanpak: we bespreken de (ver)bouwtekening of komen bij je thuis om te maten op te nemen voor het 3D model. De wensen worden besproken. Je ontvangt een design board en een 3D animatie. De nieuwe items en meubels staan genummerd op het designboard en worden op de laatste pagina toegelicht met de prijs.

 

 

Neem contact op
Naam:*
Email:*
Telefoonnummer :
Bericht : *
* Verplichte velden